Продавець ТОВ ВП "ЮЖХІМКОМ" розвиває свій бізнес на Prom.ua 14 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
81 відгук

Сейчас компания не может быстро обрабатывать заказы и сообщения, поскольку по ее графику работы сегодня выходной. Ваша заявка будет обработана в ближайший рабочий день.

Пігменти, наповнювачи, пластифікатори
+380 (50) 320-79-75Сергій Григорович
+380 (50) 362-69-70Денис
Додати відгук

Основний розділ

  • Однарозові гігієнічні накладки на унітаз
    Однарозові гігієнічні накладки на унітаз
    Одноразові накладки на унітаз - це покриття з целюлози для укладання на ободок санвузла. Вона добре лягає на поверхню стільчака, і після змивається водою. Головне завдання накладок- захист від фізичного контакту з поверхнею сантехніки. Накладкі на унітаз дозволяють зберегти чистоту вбиралень, перешкоджають поширенню різних інфекцій і бактерій. Купити накладки на унітаз - значить забезпечити особистий комфорт і гігієну кожного користувача громадського туалету.
  • Антиожеледних реагентів "FROST"
    Антиожеледних реагентів "FROST"
    Реагент «FROST» є реагентом нового покоління, безпечним для природи, тварин і людини. Біологічно розпадається за 28 днів. Реагент не класифікується як небезпечний для перевезень. У складі реагенту присутні інгібітори корозії металів
  • Реламикс суперпластифікатор з прискорювачем для плитки та бетону
    Реламикс суперпластифікатор з прискорювачем для плитки та бетону
    Найпоширенішим матеріалом, використовуваним в будівництві, є бетон. Від набору бетоном міцності безпосередньо залежить час зведення будівель, а також збір різних конструкцій із залізобетону. Для прискорення процесу затвердіння спеціалі

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner